Menu
Rosenrot

Bitbox wit

Deksel gesloten
Rosenrot
Bitbox wit
Deksel gesloten
  Deksel gesloten
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Rose Red Bits® onderweg. In de Bitbox.

  Dit kleine, zeer lichte blikje van aluminium is perfect geschikt voor de vaste shampoos, conditioners, douchegels en FaceBits® van Rosenrot, maar er kunnen natuurlijk ook vaste shampoos van andere fabrikanten of zeepjes van hetzelfde formaat in. De bitbox met gesloten deksel sluit goed af en is praktisch om mee te nemen op reis of naar de sportschool. De doos met geperforeerd deksel is voor opslag. Hier kan lucht bij de Bits® komen zodat ze na gebruik goed kunnen drogen, zoals aanbevolen. Zorg er echter altijd voor dat u waterresten onmiddellijk verwijdert. Aluminium is niet alleen licht, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Dus als uw blikje toch sneuvelt, recycleer het dan: dit spaart grondstoffen en bespaart tot 95% van de energie die normaal nodig is om metaal te produceren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206397

   Blik van aluminium. Ø 7 cm, hoogte 3,5 cm. In het blikje past één douche-, shampoo- of FaceBit® à 60 g. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen