Menu

Bijenzalf

Bijenzalf
€ 12,90Basisprijs: € 430,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Bescherming en verzorging met bijenzalf

De bijenzalf is verzachtend bij huidirritaties en bijzonder geschikt voor de verzorging van een huid die gevoelig is voor onzuiverheden. Propolis heeft een kalmerende en adstringerende werking, essentiële oliën verzorgen ook de gevoelige huid, bijenwas beschermt tegen uitdroging en kou. De zalf is rijk aan vitamine E, een natuurlijke antioxidant. Verkrijgbaar als crème of stick, zeer zuinig in gebruik.

Wat bijen verzamelen. Verzorgt ook de huid

Bijenwas, stuifmeel, koninginnengelei, propolis en, last but not least, honing worden al sinds mensenheugenis door de mens gebruikt. De natuurlijke ingrediënten zijn bijzonder waardevol - ook voor de huid. Honing, bijvoorbeeld, bestaat voor ongeveer 70% uit enkelvoudige suikers, die vocht binden (ongeveer 18%) en, wanneer het op de huid wordt aangebracht, aan de huid afgeven. Het bevat ook veel mineralen en sporenelementen, waaronder de vitamines C, B2, B5 (pantotheenzuur) en B6, alsmede aminozuren en enzymen. Propolis, ook bekend als bijenplamuur, zorgt ervoor dat bacteriën en andere schadelijke organismen zich niet in de bijenkorf kunnen verspreiden. Tenslotte beschermt bijenwas de huid en de lippen tegen kou en droogte en houdt ze soepel.

Productinformatie

Artikel nummer 15379

Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gemaakt in Duitsland.
potje van 30 ml
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu