Menu
Beske-Manufaktur

Betonnen vuurschaal

Beske-Manufaktur
Betonnen vuurschaal
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Was recycling van de eenvoudige soort

  Zowel in de tuin als op het terras werpt de betonnen vuurschaal een sfeervol, gezellig licht. Door zijn afmetingen - het is het grootste model in deze serie - is de schaal voorbestemd om zijn fakkelachtige gloed vanaf de grond te werpen. De verbrandingskamer met groot volume en de uitzonderlijk sterke lont van de schaal zorgen voor een hoge weerstand van de vlam, die zelfs onder slechte weersomstandigheden nog 10 tot 15 centimeter hoog oplaait. De verbrandingskamer van de betonhaard kan moeiteloos worden bijgevuld met uw eigen kaarsvetresten of de apart aangeboden navulwas - als dit regelmatig gebeurt, zodat de lont niet te ver opbrandt, blijkt hij jarenlang een duurzame, functionele permanente brander te zijn. De betonnen haard wordt ook geleverd met een blusdeksel van berkenhout, dat op drie manieren nuttig is: het smoort de vlam veilig en schoon, beschermt de lont en de was tegen vervuiling wanneer hij niet wordt gebruikt en snijdt ook een aantrekkelijk figuur als basis.

  Natuurlijke visuele waarde. Betonnen objecten van Beske

  Beton als bouwmateriaal heeft allang zijn weg gevonden van buitenarchitectuur naar interieurdesign en zelfs naar de beeldende kunst - ook al zijn er nog steeds bepaalde bedenkingen tegen het materiaal: Het zou massief zijn, lomp, meer een blok aan het been dan een decoratief of zelfs artistiek object. Volkomen misvattingen, zoals de in beton gegoten ontwerpen van het jonge Keulse bedrijf Beske aantonen. De gebroeders Beske werken liever met hout, staal - en beton, dat ze met de hand in minutieus detail gieten. Als bouwmateriaal is beton sowieso uniek: aan de ene kant is de machinaal geproduceerde steen gemakkelijk om mee te werken, enorm stabiel en zo robuust dat het generaties lang mee kan gaan. Maar bovenal, en dit is bijzonder belangrijk voor de fabrikant uit Keulen, is beton een milieuvriendelijk materiaal. Met de toevoeging van cement als bindmiddel bestaat beton uit de natuurlijke grondstoffen water, zand en grind, waarvan de transportroutes kort kunnen worden gehouden. En last but not least is het veelzijdige materiaal gemaakt voor de puristische ontwerpen van de fabrikant, waarvan de heldere geometrische vormen in elke ruimte passen en daar opvallende accenten zetten.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 205523

   Beton, met de hand gegoten en gepolijst. Het vullen van paraffine. Permanente lont. Blusplank berken multiplex. Ø 25 cm, hoogte 10 cm. Gewicht 5,15 kg. Alleen voor gebruik buitenshuis. Instructies voor het gebruik en het bijvullen van de betonhaard zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen