Menu
bartmann berlin

Bed Unidorm

(met hoofdeinde)
140 × 200 cm
bartmann berlin
Bed Unidorm
(met hoofdeinde)
140 × 200 cm
  € 2.520,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Ontwerper - meubelmaker? bartmann berlin zijn Robert Zeise, Sebastian Kunath en Lasse Schnack. Voor de drie jonge ondernemers die in 2007 de oude meubelfabriek in een achtertuin van Kreuzberg in Berlijn overnamen, doen deze categorieën er niet toe. Betrokken en ondernemend, ervaren en precies, cultiveren zij hun eigen genre: meubeldesign met een duidelijke signatuur en ambachtelijke productie, kleine series en maatwerk zijn hun metier.

  Licht als lucht en toch statig en robuust: het door bartmann ontworpen en geproduceerde bed UNIDORM is een typisch product van het jonge label. De frameconstructie van massief eikenhout harmonieert op indrukwekkende wijze met het overmaatse, met linoleum beklede hoofdbord. Het interieur dat deze constructie ondersteunt bestaat uit een solide stalen frameconstructie waardoor het frame, dat op vier stalen poten staat, lijkt te zweven. De constructie is gemakkelijk te monteren en te demonteren met behulp van speciaal ontworpen steekverbindingen.

  UNIDORM kan worden gebruikt met lattenbodems inclusief zijframes en een grote verscheidenheid aan matrassen. UNIDORM is verkrijgbaar in drie standaardbreedtes.

  Gratis levering langs de weg.

  Productinformatie

  Artikel nummer 89377

   Materiaal: Eik (herkomst: Duitsland), geolied; staal, zwart gelakt; linoleum, grijs
   Noot: Bij de levering is een middenstang inbegrepen. Deze dient voor het vasthouden of ondersteunen van twee smalle lattenbodems.
   Design: Robert Zeise, Sebastian Kunath en Lasse Schnack
   140 x 200 cm Afmetingen: B 144 × L 205 × H 39,5 cm, voor matrasmaat: B 140 × L 200, matrasverlaging: 13 cm, hoofdeinde: H 102 cmGewicht : 62 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen