Menu

Bed Unidorm

(met hoofdeinde)
140 × 200 cm
Bed Unidorm
(met hoofdeinde)
140 × 200 cm
2.520,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 maanden

Algemene informatie

Ontwerper - meubelmaker? bartmann berlin zijn Robert Zeise, Sebastian Kunath en Lasse Schnack. Voor de drie jonge ondernemers die in 2007 de oude meubelfabriek in een achtertuin van Kreuzberg in Berlijn overnamen, doen deze categorieën er niet toe. Toegewijd en ondernemend, ervaren en nauwkeurig, cultiveren zij hun eigen genre: meubeldesign met een duidelijke signatuur en ambachtelijke productie, kleine series en maatwerk zijn hun metier.

Licht als lucht, maar toch statig en robuust: het door bartmann ontworpen en geproduceerde bed UNIDORM is een typisch product van het jonge label. De frameconstructie van massief eikenhout harmonieert op indrukwekkende wijze met het te hoge, met linoleum beklede hoofdbord. De binnenzijde van deze constructie bestaat uit een massief stalen frameconstructie waardoor het frame, dat op vier stalen poten staat, lijkt te zweven. De constructie is gemakkelijk te monteren en te demonteren met behulp van speciaal ontworpen insteekfittingen.

UNIDORM kan worden gebruikt met lattenbodems, inclusief zijframes en een grote verscheidenheid aan matrassen. UNIDORM is verkrijgbaar in drie standaardbreedtes.

Levering franco huis.

Productinformatie

Artikel nummer 89377

Materiaal: eiken (herkomst: Duitsland), geolied; staal, zwart gelakt; linoleum, grijs
Opmerking: Een centrale bar wordt meegeleverd. Deze dient om twee smalle lattenbodems vast te houden of te ondersteunen.
Ontwerp: Robert Zeise, Sebastian Kunath en Lasse Schnack
140 x 200 cm
Afmetingen: B 144 × L 205 × H 39,5 cm, voor matrasmaat: B 140 × L 200, matrasverlaging: 13 cm, hoofdbord: H 102 cm
Gewicht : 62 kg
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu