Menu

Bed Strap bed zwart

140x200cm banden zwart
Bed Strap bed zwart
140x200cm banden zwart
949,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 maanden

Algemene informatie

MAGAZIN products - een reeks meubels en woonaccessoires ontwikkeld en geproduceerd door MAGAZIN in samenwerking met ontwerpers.

Een bedconstructie die ons inspireert! Het onderscheidt zich op twee manieren door een sterk technisch element, de ratelriem die wordt gebruikt voor het vastzetten van de lading. Enerzijds zorgen de achter de hoeken verborgen spanschroeven voor een uitstekende statica, anderzijds geeft het textieloppervlak van de singels perfect het karakter van het meubel weer. De zeer stabiele constructie kan zonder gereedschap en binnen enkele minuten in elkaar worden gezet.

Riem bed

Het BELT BED is verkrijgbaar in zwart of wit. De witte versie is naar keuze uitgerust met witte of oranje banden. De GURTBED is geschikt voor elke lattenbodem met een omliggende vaste lijst. Wij bevelen onze JO lattenbodem aan. De foto toont het bed met deze 7 cm hoge lattenbodem en met de 18 cm hoge STANDARD matras. Let op de informatie over de verlaagde hoogte in de afmetingen.

Instructies

Productinformatie

Artikel nummer 12766

Materiaal: berkenmultiplex (oorsprong: Oost-Europa), 18 mm, aan beide zijden zwart gecoat met fenolhars (kleur- en structuurverschillen en soms kleine druksporen zijn mogelijk bij multiplexplaten die afkomstig zijn uit de carrosseriebouw)
Design: Uwe Brüderle
140 x 200 cm
Afmetingen: B 146 x L 205 x H 33 cm, voor matrasmaat B 140 x L 200 cm, matrasverlaging (ruimte tussen draagstrip van lattenbodem en bovenrand van zijframe-element): 11 cm
Gewicht: 29,5 kg
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

MAGAZIN-Producten

MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

MAGAZIN-producten
Menu