Menu

Barleycorn Scheerhanddoek Twisted Half Linen

Barleycorn Scheerhanddoek Twisted Half Linen
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Gerstkorrel handdoeken. Voor het scheren, zoals bij de kapper.

  Een handdoek van gedraaid halflinnen in gerstekorrelbinding, een bijzonder stevige weefwijze. Zuiver wit en met een mooie grip door de halve draai. Traditioneel wordt het gebruikt voor het scheren. De barbier gebruikt een hete, vochtige doek die vóór het schuimen wordt aangebracht om het baardhaar en de huid voor te bereiden op het scheren. Na het scheren verwijdert een schone handdoek de schuimresten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 45205

   50% katoen en 50% linnen. Oorsprong Rusland. Gedraaid halflinnen in de beste hotelkwaliteit, zuiver wit, antislip, geweven in gerstekorrel en keperbinding. Basisgewicht 260 g/m². Garengetal in de schering Nm 34/2, in de inslag Nm 12. Machinewasbaar tot 60 °C. 50 × 30 cm
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen