Menu

Bank licht

Wit
Bank licht
Wit
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Schaduw van drievoudig geflitst glas (triplexglas): een laag helder glas, daarop een laag wit glas en vervolgens nog een laag helder glas.

  Bureaulamp: Bankierslamp

  Een zogenaamde bankierslamp: dit prachtige stuk is gemaakt van messing; een gietijzeren inzetstuk van 3 kg in de grondplaat geeft het een stevige stand. De glazen kap, die om zijn lengteas kan worden gedraaid, is 23 cm in hoogte verstelbaar; de lamp wordt in- en uitgeschakeld door middel van een messing trekschakelaar. De lampenkappen zijn handgeblazen en bestaan uit meerdere lagen geflitst glas. De witte versie heeft drie lagen - een laag helder glas, een laag wit glas daarop en dan nog een laag helder glas. In de groene versie wordt een vierde laag gekleurd glas toegevoegd aan de witte glaslaag tussen de lagen helder glas.

  Berlijns koper. Solide. Origineel

  De Berlijnse lampenfabrikanten beleefden hun hoogtijdagen aan het begin van de 20e eeuw, de invloed van de Art Nouveau is onmiskenbaar. U zult merken hoe goed deze lampen zijn zodra u ze opzet of ophangt: De metalen onderdelen zijn gemaakt van massief messing of, in het geval van lange buizen, van messing geplateerd staal. De kappen zijn van mondgeblazen glas in houten mallen, de luifels zijn van porselein of messing en de toevoerleidingen zijn massieve textielkabels. Het in het messing geverfde patina is niet gezaponiseerd, zodat het gedeeltelijk (om contouren te benadrukken) of volledig kan worden verwijderd door het voorzichtig op te borstelen met fijne staalwol. Verzorging gebeurt met een beetje olijfolie en een pluisvrije doek. In tegenstelling tot de meestal onbevangen historiserende replica's zijn de Berlijnse koperen lampen van tijdloze helderheid.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 71632

   Schaduw van geflitst glas. Schaduwbreedte 23 cm, diepte 14,5 cm. Hoogte 48,5 cm. Textielkabel, lengte 1,5 m. Messing voet 14 × 14 cm, vier viltjes beschermen kwetsbare oppervlakken. Gewicht 4,5 kg. Metalen fitting E27 (max. 60 W). Geleverd zonder lamp.
   Aardingscontactstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen