Bank Jutland

Thermopine
Bank Jutland
Thermopine
  € 389,00
  € 345,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Vandaag hier, morgen daar: met de JÜTLAND bank kunt u 's ochtends met uw koffie onder het keukenraam zitten en 's middags naar het terras achter het huis verhuizen. Dankzij de vier wielen kan de stevige bank gemakkelijk worden verplaatst waar hij nodig is. Het is ook de ideale binnen- en buitenaanvulling op de gelijknamige tafel uit de serie - natuurlijk ook op wielen en in ons assortiment.

  JÜTLAND-meubelserie

  Robuust van boven tot onder en vrijwel onverwoestbaar: de JÜTLAND buitenmeubelserie laat op het eerste gezicht zien waartoe ze in staat is met haar industriële ontwerp. Thermisch verzinkte stalen frames en planken van FSC-gecertificeerd thermisch grenen uit Finland trotseren het weer. De producten zijn gemakkelijk te verplaatsen in de tuin en op de zware wielen, waarvan sommige kunnen worden vergrendeld. De eigenschappen van het thermisch behandelde hout veranderen onder invloed van hoge temperaturen en waterdamp, zodat het aanzienlijk beter bestand is tegen UV-licht, hitte, kou en vocht. Een leuk neveneffect: de behandeling maakt de kleur van het hout warmer en donkerder, de nerf intenser. De meubels worden gedemonteerd geleverd - het stalen frame en de planken moeten apart worden gemonteerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 213194

   Afmetingen: B 177 × D 37 × H 47 cmGewicht: 26 kgMateriaal: Frame: Staal, thermisch verzinkt; Planken: Thermo pine (herkomst: Finland); Wielen: Staal, gegalvaniseerd, met rubber bekleed
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen