Menu
Evelyn Kahle

Badmat Parelmoer Patroon

Lichtgrijs - 50 × 70 cm
Evelyn Kahle
Badmat Parelmoer Patroon
Lichtgrijs - 50 × 70 cm
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bewolkt uiterlijk, stevige stof

  Zo eenvoudig als deze badmat van zacht katoen op het eerste gezicht lijkt, zo ingenieus is hij bij nader inzien. Want de parelmat vertoont geen uniforme kleuring: het oppervlak van de afzonderlijke parelnoppen lijkt verkleurd - en dat is ook zo. Dit gebeurt door het oppervlak na het verven te strelen met een handschoen die in een ontkleuringsoplossing is gedompeld. En je raadt het al, het is een proces dat alleen met de hand gedaan kan worden. Daardoor is het verkleurde oppervlak van elke badmat nooit helemaal identiek. Het wolkerige uiterlijk dat daardoor ontstaat, contrasteert met de stevige, dikke stof. Met een gewicht per oppervlakte-eenheid van 1.600 g/m² biedt het een aangenaam dempende basis voor de voeten, die nog wordt versterkt door de weving in het parelpatroon.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207576

   100% katoen. Oorsprong India. Basisgewicht 1.600 g/m². Machinewas tot 40 °C. Set-in 2%. Geschikt voor de wasdroger. Gemaakt in Portugal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen