Menu
Mastro Raphael

Badmat Honingraatstructuur

Grijs - 50 × 75 cm
Mastro Raphael
Badmat Honingraatstructuur
Grijs - 50 × 75 cm
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Zoals een tapijt in de badkamer. Met een zachte structuur

  Sensueel biedt deze katoenen badmat met zijn geweven honingraatstructuur onze voeten een interessante basis. De ene voet zal dit meer waarnemen, de andere minder. In ieder geval vinden wij niet alleen de zachte structuur van het "tapijt" onder onze voeten zeer aangenaam, maar ook de levendige uitstraling die het honingraatpatroon aan de bad- en douchemat geeft. Het komt uit dezelfde weverij in Sardinië als onze in kleur geweven badmat en maakt indruk met dezelfde (loop)stevige, volumineuze structuur.

  Geweven in een traditioneel proces

  De mat dankt zijn robuustheid aan de traditionele Sardijnse weeftechniek "pipiones", waarbij de verhoogde patronen worden gecreëerd door weelderige, dichte lussen. Hiervoor wordt een weefmethode met drie draadsystemen gebruikt - een viervoudige twist in de grondketting, een lus bestaande uit 18 gedraaide garens en een bijzonder sterke achtvoudige twist in de inslag - die niet verschilt van de epinglé-techniek die voor fluweel wordt gebruikt. Traditioneel wordt het gebruikt voor het weven van stevige tapijten van wol; de Sardijnse weverij gebruikt echter zacht katoen voor de productie van haar bad- en douchematten. Met hun ingetogen kleurstelling zijn de tapijten ook geschikt voor de slaapkamer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207609

   100% katoen. Oorsprong Italië. Basisgewicht 2.000 g/m². Machinewas tot 40 °C, niet centrifugeren. Geschikt voor de wasdroger op lage temperatuur. Set-in 5%. Gemaakt in Italië.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen