Menu

Badmat dubbelpolig

Lichtgrijs - 50 × 75 cm
Badmat dubbelpolig
Lichtgrijs - 50 × 75 cm
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Getufte badmatten.

  Je kunt niet zachter in de badkamer staan dan op deze bad- of douchematten. Hun weelde ligt in de techniek van het tuften. Een basisweefsel wordt "genaaid" met een ringgesponnen garen van langharige katoenvezels. Het wordt op zijn plaats gehouden met speciale grijparmen om aan beide zijden een dikke pool te creëren. De ontstane lussen worden aan een van de zijden opengesneden; het resultaat is een open velourszijde en een gesloten luszijde - de badmat toont aan elke zijde het "negatief" van de achterzijde. De pool krijgt zijn goede stand door een eerste wasbeurt in de fabriek, waar de basisstof in schering en inslag anders wordt gebroken en onder spanning komt te staan. Dit werkt het best met deze zware kwaliteit van 2.100 g/m² en een dikte van 20 mm. 100% katoen. Machinewas op 40 °C; in de droger worden de matten weer voller.

  Productinformatie

  Artikel nummer 74456

   100% katoen. Machinewasbaar tot 40 °C; in de droger krijgen de matten altijd hun volheid terug. Gemaakt in Bulgarije.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen