Royal Knit

Baby alpaca deken

Lichtgrijs
Royal Knit
Baby alpaca deken
Lichtgrijs
  € 219,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Verwarmend, zacht en fijn. Alpaca.

  Het fijne haar van de alpaca is een van de meest waardevolle natuurlijke vezels. Het heeft een natuurlijke glans en is ondanks zijn fijnheid toch zeer resistent. Als holle vezel heeft het haar ook uitstekende hitte-balancerende eigenschappen.

  De verbetering: baby alpaca.

  Baby alpaca is nog fijner, zachter en soepeler. Vezels met een fijnheid tot 22 micrometer worden gewoonlijk baby-alpaca genoemd. In tegenstelling tot wat de naam suggereert, hoeft het niet per se van een jong dier te komen. Volwassen dieren kunnen ook zulk fijn haar hebben - en zijn dan bijzonder waardevol voor de fok. Voor deze deken hebben we pure Peruaanse baby alpaca verwerkt, die licht getint is om een uniforme kleur te krijgen. De vezels (met een fijnheid van 17,5 micron) worden - eveneens in Peru - tot garens gesponnen, gedraaid en geweven tot deze dekens, die geen verdere chemische behandeling ondergaan - ze worden gewoon gewassen, gewalst en vervolgens licht geruwd. De dekens worden volledig in Peru gemaakt en de productie ervan en de betaling van de Peruaanse ambachtslieden voldoen aan de criteria van de World Fair Trade Organization (WFTO).

  Productinformatie

  Artikel nummer 16682

   100% alpaca, geweven in keperbinding (basisgewicht 256 g/m²), herkomst Peru. Garengetal Nm 28/2. Gemaakt in Peru. 130 × 195 cm, inclusief de 7 cm lange franjes. Gewicht 520 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen