Menu

Atoma Kijkboek

Atoma Kijkboek
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Praktische nieuwigheid. Documenthoezen voor het Atoma-systeem

  Wij hebben veel verzoeken ontvangen om een manier te bieden om documenten in het Atoma-systeem op te slaan en te organiseren die u niet wilt perforeren. Daarom hebben wij massieve polypropyleenzakken aan ons assortiment toegevoegd - die net als de andere onderdelen van het systeem in België worden gemaakt - met een licht ruw oppervlak en een bovengemiddelde materiaaldikte van 80 µm (de gebruikelijke dikte is 30-50 µm). Aangezien de hoezen gemaakt zijn voor A4-vellen, zijn ze natuurlijk groter dan deze. Bijgevolg moeten de bijpassende omslagen ook breder en hoger zijn dan die welke wij voor A4-formaat aanbieden. Wij hebben zo'n zakkenboek samengesteld: met twee extra grote Texon kaften, 20 zakken en aluminium ringen van 24 mm Ø. Deze laatste zorgen ervoor dat u nog meerdere zakken of andere inzetstukken naar keuze kunt toevoegen - die uiteraard kleiner zijn dan de hoezen, waardoor een overhang ontstaat. De zakken kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met de A4 of A4 brede textielhoezen. In dit geval steken de transparante deksels echter iets uit. De grotere aluminium ringen zijn ook uiterst praktisch voor het normale Atoma-formaat en wij bieden ze ook afzonderlijk aan.

  Texon

  Texon, dat qua produktietechnologie verwant is aan papier, is een materiaal van gelatexeerde cellulosevezels dat waterdicht is en daardoor minder gevoelig voor vocht. Het is veel beter bestand tegen mechanische belasting en "delamineert" niet, d.w.z. het valt niet uiteen in afzonderlijke lagen na langdurig gebruik, in tegenstelling tot karton met open randen. Texon wordt hoofdzakelijk gebruikt als ledervervanger in de textiel- en schoenindustrie, maar dient ook als bindmateriaal of, zoals in dit geval, als kartonvervanger.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85988

   2 texon covers, 20 transparante zakken, 11 ringen (Ø 24 mm). 31 × 23,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu