Menu

Arganolie Oogverzorgings Serum

Arganolie Oogverzorgings Serum
€ 19,90Basisprijs: € 1.990,00/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Verfrissend oogverzorgingsserum. Rijk aan actieve bestanddelen en verkoelend.

Dit lichte oogverzorgingsserum is rijk aan actieve bestanddelen en op basis van kostbare arganolie. Aloë vera (biologisch) en hyaluronzuur zorgen voor vocht en helpen wallen en donkere kringen tegen te gaan. Arganolie en duindoornolie (beide biologisch) verzorgen de gevoelige huid onder de ogen en voorzien deze van voedingsstoffen. Het oogverzorgingsserum helpt droogtelijntjes te voorkomen en de elasticiteit en veerkracht te behouden. Het wordt snel geabsorbeerd en kan zowel 's morgens (ook onder make-up) als 's avonds gebruikt worden; overdag biedt het tussendoor een aangename verfrissing.
Het serum zit in een roller met een bolvormige applicator en wordt ook aanbevolen voor gebruik onderweg: gewoon even schudden en zachtjes over het gebied onder de ogen vegen. De verkoelende gel verfrist en geeft u een alerte uitstraling. De metalen kogelapplicator heeft een verkoelend effect en de masserende applicatie heeft een decongestivum effect. Het serum is bijzonder verzachtend en aangenaam verfrissend na langdurig werk achter het computerscherm. U kunt een extra ontspannend effect bereiken door na het aanbrengen uw ogen gedurende 60 seconden te sluiten.

Waardevol en gezond. Arganolie

De Marokkaanse Berbers gebruiken arganolie al duizenden jaren - in de keuken, waar ze bijna elk gerecht verfijnt, maar ook voor lichaamsverzorging. In Europa is de waardevolle en zeldzame olie al lang een insider-tip geworden. Niet voor niets, want de romige, nootachtige olie smaakt niet alleen heerlijk, maar is ook buitengewoon gezond. Het bestaat voor meer dan 80% uit onverzadigde vetzuren, heeft een zeer hoog vitamine E-gehalte en beschermt het menselijk celorganisme met zijn antioxidanten. Op de huid aangebracht, wordt arganolie snel geabsorbeerd zonder een vettige of glimmende film achter te laten. Het hydrateert, wat een positief effect heeft op de spanning van de huid, en het wordt ook zeer goed verdragen door de gevoelige huid en de huid die gevoelig is voor irritatie.
De kostbare olie wordt gewonnen uit de arganvruchten van de Arganeraie. De arganbomen (Argania spinosa), die thans met uitsterven worden bedreigd, groeien alleen in dit gebied in het zuidwesten van Marokko, tussen de Atlantische Oceaan, de Hoge Atlas en de Anti-Atlas. Om ze te beschermen en de duurzame productie van arganolie met behulp van stenen molens en handmatige persing te ondersteunen, heeft de UNESCO de Arganeraie in 1998 uitgeroepen tot biosfeerreservaat en de traditionele productie van arganolie op de "Lijst van immaterieel cultureel erfgoed dat dringend moet worden beschermd" geplaatst.

De Marokkaanse Arganeraie

Alleen in de Arganeraie, het gebied tussen de Atlantische Oceaan, de Hoge Atlas en de Anti-Atlas in het zuidwesten van Marokko, groeien de arganbomen (Argania spinosa), die thans met uitsterven worden bedreigd. Om ze te beschermen en de duurzame productie van arganolie met behulp van stenen molens en handmatige persing te ondersteunen, heeft de UNESCO de Arganeraie in 1998 uitgeroepen tot biosfeerreservaat en de traditionele productie van arganolie op de "Lijst van immaterieel cultureel erfgoed dat dringend moet worden beschermd" geplaatst.
Argand’Or gebruikt met de hand geperste arganolie van de UCFA (Union des Coopératives des Femmes de l'Arganeraie), een vereniging van meer dan 20 vrouwencoöperaties, waardoor het inkomen van Berbergezinnen wordt veiliggesteld en zo de sociale structuren en het unieke cultuurlandschap van de arganbomen in stand worden gehouden.

Productinformatie

Artikel nummer 206350

10 ml in een roll-on, met balapplicator. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gemaakt in Duitsland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu