Apomanum

Apomanum Fijne Zeep

Lavendel
Apomanum
Apomanum Fijne Zeep
Lavendel
  € 10,90Basisprijs: € 109,00/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Deze hydraterende zeep dankt zijn geur aan geselecteerde lavendeloliën van Franse herkomst. Met karitéboter en olijfolie.

  Handgemaakt en gerijpt in alle rust.

  De handgemaakte zepen van ApoManum worden gemaakt van plantaardige oliën (bijvoorbeeld kokos- en olijfolie) en voedende vetten zoals karitéboter. Ze danken hun intense geur aan geselecteerde plantenextracten. Dankzij het productieproces met een rijpingstijd van enkele maanden blijft de plantaardige glycerine in de zeep, waardoor deze een extra hydraterende component krijgt.

  Van naam en andere nabijheid. Apomanum.

  Het gebruikelijke rumoer van catalogus- en naamontwerp, waaraan wij van tijd tot tijd worden blootgesteld, staat in een bijzonder aangenaam contrast wanneer een gelijksoortige naam niet is terug te voeren op kopiëren of andere leenbehoeften, maar op een uitstekend idee, een nauwkeurige benaming en een integer concept. Apomanum werd eind 2008 opgericht om een platform te creëren voor bewezen huisspecialiteiten uit verschillende apotheken. Tot de producenten behoren geëngageerde apothekers en een gespecialiseerde drogist, waarvan sommige bedrijven terugblikken op een traditie van meer dan honderd jaar. Uit het Apomanum assortiment presenteren wij opmerkelijke producten: vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit en gebaseerd op de lange ervaring van hun fabrikanten in termen van samenstelling en werking.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44718

   Gemaakt in Duitsland. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. 100 g stuk

   Ingrediënten: SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM PALMATE, SODIUM COCOATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, THEOBROMA CACAO BUTTER, SODIUM HYDROXIDE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CI 77007, PARFUM, LINALOOL, LIMONENE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen