Menu

Anne de France Eau de Toilette

Anne de France Eau de Toilette
  € 44,90Basisprijs: € 449,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Bloemig-frisse geur. Eerbetoon aan Anne de France

  Deze eau de toilette wordt gekenmerkt door een bijzondere geurcompositie: een gul boeket van hyacint, jasmijn, kamperfoelie en roos ontvouwt zich zachtjes; ondertonen van bosgeur met een delicaat zuur accent ronden het geparfumeerde water af. De naam van het geparfumeerde water is een eerbetoon aan Anne de Beaujeu, een dochter van Lodewijk XI en zijn tweede vrouw Charlotte van Savoye. Anne de France stierf in Chantelle in 1522.

  Benedictijnenklooster Chantelle

  Chantelle is bijna een fort, een oud romaans versterkt complex in de buurt van Vichy waar sinds 1853 benedictijnennonnen wonen: de abdij van St. Vincent. Het is niet een van de grote, beroemde kloosters, en toch heeft het ensemble van gebouwen hoog boven de stad veel charme en originaliteit. Alleen al daarom staat het klooster niet zelden op de route van reizigers die in het departement Allier rondkijken. Maar er is nog een reden om erheen te gaan, namelijk de lichaamsverzorgingsproducten van de zusters, die al sinds 1954 worden geproduceerd. Om de groeiende werklast aan te kunnen heeft het klooster nu een aantal goed opgeleide medewerkers in dienst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 55518

   100 ml flacon met verstuiver
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters
   Menu