Elvang Denmark

Alpaca deken Doubleface

Blauw-grijs
Elvang Denmark
Alpaca deken Doubleface
Blauw-grijs
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Alpaca haar en scheerwol. Een verwarmende combinatie met een dubbel voordeel.

  Elvang weeft deze zachte, lichte deken als doubleface, zodat de twee zijden elk een andere kleur tonen. Bij de keuze van de kleuren hebben we gekozen voor ingetogen, warme tinten die goed passen bij verschillende woonstijlen en kamers, van rustiek en gezellig tot stijlvol en elegant. Het grootste deel (74%) van het materiaal bestaat uit Peruaans alpacahaar, waardoor het gewicht van de deken zeer laag is. Het aandeel scheerwol, eveneens afkomstig van Peruaanse dieren, zorgt ervoor dat de fijne, zachte stof toch bestendig en duurzaam is en dat u er lang van kunt genieten. Wij raden u ook aan de doubleface deken chemisch te laten reinigen, wat ook zacht is voor de vezels. De stof van de alpacadeken is zeer licht gestructureerd, de randen zijn niet omzoomd maar hebben rondom zogenaamde wimperrandjes, die aan de smalle kant iets langer zijn. Daar tonen zij de kleur van het in de schering gebruikte natuurkleurige garen, de franjes aan de lange zijde hebben de kleur van de twee inslaggarens, grijs en rosé in de ene kleurvariant, grijs en antraciet in de andere.

  Peruaans vakmanschap, Scandinavisch design. Elvang

  Het Deense label Elvang staat voor textiel in Scandinavische designtraditie, gemaakt van Peruaans alpacahaar in het land van herkomst van de vezels. Het idee ontstond bij Tina en Lasse Elvang, het brein achter het merk, tijdens een backpackreis door Peru in 2002, waar ze in contact kwamen met alpaca's, hun heerlijk zachte haar en het traditionele lokale textielambacht en er enthousiast over werden. Zij besloten de verbinding van twee werelden te wagen op basis van ethische handelsprincipes. Een jaar later lanceerden ze hun eerste collectie, die sindsdien een wereldwijd succesverhaal is geworden. Mercantiele integriteit blijft een hoge prioriteit: Elvang is een "gegarandeerd lid" van de World Fair Trade Organisation - de hoogste status die deze organisatie kan toekennen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205119

   74% alpaca, 26% wol. Herkomst Peru. Gemaakt in Peru. 130 × 190 cm inclusief franjes. Gewicht 675 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen