Menu

Aloë Vera gel

Aloë Vera gel
  € 17,90Basisprijs: € 89,50/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Intensieve hydraterende verzorging voor de huid. Met aloë vera.

  Aloë vera is een ideale vochtinbrenger en is ook rijk aan mineralen, enzymen, vitamine C, E en provitamine A, zodat het ook een voedende werking heeft. Deze gel bevat veel aloë vera-extract, ylang ylang en citroenolie. Toegepast op de huid helpt het het vochtgehalte van de huid te reguleren en ondersteunt het de natuurlijke functies ervan. De lichte, olievrije aloë vera gel wordt snel opgenomen, kan puur worden gebruikt als verfrissende verzorging voor gezicht en lichaam, maar is ook geschikt om te mengen met een huidolie wanneer een rijke verzorging nodig is. Vooral op door de zon geïrriteerde huid blijkt het verzachtend en verkoelend te werken als het puur wordt toegepast. De gel is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

  Aloë vera - vochtreservoir uit de woestijn.

  Als vetplant is aloë vera, die oorspronkelijk uit de woestijn komt, een meester in het opslaan van vocht. Hij slaat water op in zijn dikke, vlezige bladeren en kan zo maanden overleven zonder regen. Van de bladeren wordt ook aloë vera gel gemaakt, die al eeuwenlang deel uitmaakt van de natuurlijke apotheek in India, Midden-Amerika en de Angelsaksische landen. In Europa daarentegen worden de voordelen van de woestijnlelie pas sinds enkele decennia gebruikt, vooral voor huid- en gezichtsverzorging. Aloë barbadensis miller is het meest geschikt voor cosmetische doeleinden; het aloë vera extract voor de gezichtsverzorgingslijn van Bergland, bestaande uit reinigingsschuim, serum, gel, gezichtscrème en oogcrème, is afkomstig van zijn bladeren.

  Bergland. Natuurlijke cosmetica uit de Allgäu

  Het Beierse bedrijf is een van de pioniers onder de plaatselijke fabrikanten van natuurlijke cosmetica. Het bedrijf ontstond - zoals op veel gebieden - uit zijn eigen gevoel van gemis: In de jaren tachtig waren er maar weinig geuren en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten en zuivere essentiële oliën. Zonder meer besloten ze ze zelf te produceren. De kruideningrediënten zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt en uit de regio. Alle Bergland producten zijn gecertificeerd door de BDIH (de Duitse Vereniging van Industriële en Handelsondernemingen voor Farmaceutische Producten, Gezondheidsproducten, Voedingssupplementen en Persoonlijke Hygiëne Producten) en voldoen daarmee aan de eisen voor biologische en natuurlijke cosmetica.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70027

   Voor elk huidtype. Met ylang ylang en citroenolie. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Gemaakt in Duitsland. 200 ml plastic dispenser
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu