Menu

All Weather Pen Metaalvulling

All Weather Pen Metaalvulling
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Pen voor alle weersomstandigheden.

  Het voordeel van deze pen, die voorzien is van een speciaal gelegeerde vulling, is dat hij nauwelijks slijt, dus "voor altijd en drie dagen" gebruikt kan worden, altijd ongeveer dezelfde lijndikte heeft en zelfs in de regen gebruikt kan worden. De all-weather pen is voorzien van een schroefdop om de voering van zakken of jassen te beschermen.

  Tekenen en schrijven met metaal

  Het metaalpotlood gaat terug op het zilverpotlood, dat al in de Romeinse oudheid bekend was en in de Middeleeuwen op grote schaal werd gebruikt als tekenmiddel. In de 15e eeuw beleefde het zijn hoogtijdagen in de handen van onder meer Leonardo da Vinci, Albrecht Dürer en Hans Holbein. Het potlood produceert de lijnen op het papier door middel van een metalen slijpsel dat zo fijn is dat het tijdens het gebruik nauwelijks slijt. Indien nodig kunt u hem echter voorzichtig slijpen met schuurpapier. Een eenmaal gemaakte lijn is net zo moeilijk uit te wissen als een geschreven woord. Het potlood traint je dus om zowel zorgvuldig te observeren bij het tekenen als zorgvuldig te formuleren bij het schrijven. Het metalen potlood schrijft op alle soorten papier, zelfs als het vochtig is. Als hij echter op steen, een betonnen vloer of iets dergelijks valt, is hij kapot.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205030

   Behuizing van onbehandeld aluminium. Het lood is gemaakt van een speciale legering. L 8,2 cm, Ø 1 cm. Gewicht 18 g. Geleverd in een metalen doos.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu