Menu

Acqua Alpes Oud 3333 Eau de Parfum

Acqua Alpes Oud 3333 Eau de Parfum
  € 99,90Basisprijs: € 999,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Mariage van oosterse warmte en Alpenfrisheid. Acqua Alpes Oud 3333

  Een gelaagde, kruidig-warme geur voor vrouwen en mannen met de krachtige, licht harsachtige noot van adelaarshout, gecombineerd met frisse aroma's van bergamot, mandarijn, vetiver, zwarte peper en leer. Ze geven lichtheid aan het elegante Eau de Parfum, waardoor het zowel geschikt is voor de avond als voor de dag. De topnoten zijn saffraan, kardemom, mandarijn, bergamot en kaneel. Iris, piment, anjer, jasmijn, zwarte peper, wierook en mirre ontvouwen zich in het hart. Warme, kruidige noten van oud, opoponax, eikenmos, amber, patchouli, vetiver en sandel- en rozenhout vormen de basis. De 3333 in de naam geeft de hoogte van de schop in het Staubaital aan.

  Acqua Alpes. De geur van de Alpen

  Tijdens een wandeling in de Tiroler Alpen, omgeven door bergketens, bloeiende alpenweiden en kabbelende beekjes met helder gletsjerwater, besloten drie Oostenrijkers de geur van de Alpen te vangen in een parfum. Een ambitieus project, niet alleen omdat de Alpenwereld een schat aan geuren biedt, maar ook de parfummarkt. Apotheker Lara Balacco, haar partner Daniel Deutsch en zijn broer Benjamin werkten lang en hard tot het eerste parfum was samengesteld en een naam was gevonden voor het jonge parfumbedrijf - het eerste in Tirol. De basis van de natuurlijke geuren van Acqua Alpes - Acqua Alpess gesproken - is bergbronwater uit de Tiroler Alpen. De nauwe band met het thuisland van de Alpen komt ook tot uiting in de namen van de parfums: 2828, 2677 en 3333 bijvoorbeeld verwijzen naar de hoogten van de omliggende bergtoppen Pirchkogel, Glungezer en Schaufelspitze. De bedrijfsfilosofie daarentegen is vanaf het begin duidelijk: de basis is uitsluitend natuurlijke geuressences. De drie Tirolers creëren de geuren zelf en produceren ze ook met de hand in hun eigen laboratorium in Inzing. Acqua Alpes heeft de parfums ontworpen als unisex-geuren; ze zijn elegant, soms gelaagd, zoals Oud 3333, maar toch fris, vrij licht en onopvallend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30361

   Unisex geur, Eau de Parfum. Gemaakt in Oostenrijk. 100 ml glazen flacon met verstuiver
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen