Menu

Zwitserse slinger schoffel

Zwitserse slinger schoffel
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Effectieve onkruidverwijdering.

In Zwitserland, en vooral in de professionele groenteteelt, wordt de pendelschoffel veel gebruikt om onkruid doeltreffend te verwijderen: het tweesnijdende, geharde stalen blad snijdt het onkruid door bij elke pendelbeweging te trekken of te duwen zonder diep in de grond door te dringen; het "maaisel" kan als mulch worden achtergelaten.

Productinformatie

Artikel nummer 56891

Staal, gedeeltelijk gepoedercoat. Breedte 14 cm, snijbreedte 3 cm. Gewicht 450 g. Voor handgrepen tot 25 mm Ø, levering zonder handgreep.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu