Menu
A. & J. Stöckli

Zwitserse plastic emmer

A. & J. Stöckli
Zwitserse plastic emmer
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Stevige emmer. Met ongewone wanddikte

  Plastic kwaliteit zoals 50 jaar geleden. PE-LD, een polyethyleen met lage dichtheid, wordt in Zwitserland gegoten in een proces dat vier keer langer duurt dan tegenwoordig gebruikelijk is en een ongebruikelijke wanddikte van 3 mm oplevert. Het handvat en de bevestiging ervan zijn op overeenkomstige wijze vervaardigd. Het plastic is ook voedselveilig, zodat u de emmer zonder aarzeling voor voedsel kunt gebruiken. Met het bijpassende deksel, dat u ook in ons assortiment vindt, kan de kunststof emmer geurdicht worden afgesloten en bijvoorbeeld ook als compost- of luieremmer worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 77250

   Gemaakt van plastic, voedselveilig. Materiaal dikte 3 mm. Gemaakt in Zwitserland. Inhoud 10 l. Hoogte 25,5 cm, rand 30 cm Ø. Gewicht 920 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen