Feldkircher

Zwitserse grenen houtsnijwerk

Feldkircher
Zwitserse grenen houtsnijwerk
  € 16,90Basisprijs: € 33,80/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Scherpe, frisse dennengeur.

  Iedereen kent de kalmerende, opruimende geur die naaldbossen verspreiden op warme zomerdagen, vooral als er van tevoren hout is gekapt. Het hout van de Zwitserse grove den (Pinus cembra) of grove den, een robuuste pijnboomsoort uit het Alpengebied, bevat bijzonder sterk ruikende essentiële oliën en harsen. Na verwerking tot meubels blijft het hout lange tijd de typische aromatische geur van Zwitserse grenenhout verspreiden. Ons Zwitsers grenen houtsnijwerk komt uit de meubelproductie. Wij raden aan ze in een open schaal te zetten, bijvoorbeeld in de kast, op het bureau of het nachtkastje, omdat veel mensen de pittige, kruidige dennengeur bijzonder aangenaam vinden. Als de geur wegebt, is het voldoende om de schijfjes te mengen en lichtjes te bevochtigen. Motten worden overigens minder aangetrokken door de geur van de grove den, zodat de schijfjes grove den evengoed als natuurlijk mottenbestrijdingsmiddel kunnen worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 12889

   Snijwerk van Zwitsers grenenhout uit Oostenrijk. Papieren zak van 500 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen