Menu
A. & J. Stöckli

Zwitserse dehydrator

A. & J. Stöckli
Zwitserse dehydrator
  € 179,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Over drogen

  Een goede manier om de overvloed van de oogst te bewaren is fruit, groenten en kruiden te beroven van het water dat even noodzakelijk is om te gedijen als om te vergaan. Als het door het drogen verdampt, verliezen de ontbindende organismen hun levensbasis en worden de gedroogde waren duurzaam - met verlies van vitaminen, maar gecondenseerd tot een krachtige lading mineralen en voedingsvezels. Ze kunnen buiten worden gedroogd - als de herfst voor voldoende zomerse temperaturen zorgt. U kunt ze zelfs drogen op de radiator of in de oven, als die lage temperaturen tussen 35 en 50 °C kan handhaven. De gemakkelijkste manier is echter met droogmachines, waarvan wij u er een van Zwitserse makelij aanbieden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 83871

   Met transparant kunststof deksel en drie stapelbare polypropyleen droogrekken, 12-uurs timer, traploze temperatuurinstelling en actieve warme luchtcirculatie. Het apparaat kan worden gebruikt met maximaal tien droogrekken. Stroomverbruik 600 W. Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 27 cm, Ø 34 cm. Gewicht 2,8 kg. Kabellengte 1,25 m. Aardingscontactstekker.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen