Menu

Zwitsers zakhorloge 1952

Zwitsers zakhorloge 1952
929,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klassieker: het zakhorloge

Aerowatch in Neuchâtel, Zwitserland, produceert dit zakhorloge, dat in 1952 werd ontworpen en tot op de dag van vandaag voortdurend verder is ontwikkeld. De kast, die geen deksel heeft, is gemaakt van verchroomd messing, en het handgewikkelde kaliber - geen vanzelfsprekendheid voor zakhorloges - is uitgerust met een Incabloc schokbescherming. De grote cijfers en de uren- en minutenwijzers zijn gemaakt van gepolijst, gerhodineerd staal en zijn gecoat met een speciale lichtgevende verf. De kleine secondewijzer op de 6 is gepolijst en gerhodineerd. Het deksel is gemaakt van mineraalglas.

Productinformatie

Artikel nummer 20786

Handgedraaid uurwerk Unitas 6497-1 (17 robijnrode juwelen, 46 uur gangreserve). Deksel van mineraalglas. Behuizing (Ø 50 mm, hoogte 12 mm) messing, verchroomd. Drukbestendig tot 3 bar. Gewicht 83 g. Gemaakt in Zwitserland. Geleverd zonder horlogeketting.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu