Ekelund

Zweedse tafelloper rood 50 x 150cm

Ekelund
Zweedse tafelloper rood 50 x 150cm
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zweeds tafellinnen. Kerstmis

  Ekelund, een familiebedrijf in Horred, ten zuiden van Göteborg, is een van de oudste wevers van Scandinavië. De kwaliteit van zijn producten overtuigde de Zweedse koninklijke familie al meer dan een eeuw geleden - sindsdien is Ekelund hofleverancier. Deze kersttafelloper (wij bieden er ook tafelkleden en servetten voor aan) is op elkaar afgestemd, d.w.z. geweven met een omringend patroon en in de desbetreffende breedte, zodat de lange zijden gladde geweven randen hebben.

  Het rode kersttafellinnen heeft een lange traditie; het jacquard geweven, typisch Scandinavische sterrenpatroon is waarschijnlijk meer dan 200 jaar oud en wordt al vele tientallen jaren in Ekelund geweven. De schering in sterk rood bepaalt de basistoon, de contrasterende patronen worden gecreëerd door het ongeverfde linnengaren in de inslag. De tafelloper is gemaakt van halflinnen kwaliteit, is robuust, slijtvast en vormvast. De schering is gemaakt van katoengaren (garengetal Nm 20/2), de inslag van linnen (garengetal Nm 30). Ekelund betrekt de linnen garens uit Frankrijk en België, twee landen waar de beste vlaskwaliteiten vandaan komen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88083

   Halflinnen van 55% katoen en 45% linnen. Basisgewicht 281 g/m². Gemaakt in Zweden.
   50 × 150 cm
   Tafelloper: 50 x 150 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen