Menu

Zweedse Hand Jäter

Zweedse Hand Jäter
€ 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Uit Zweden. Handgereedschap van een andere soort

Een slim klein gereedschap, gemakkelijk te gebruiken door zijn lichte gewicht. U neemt het met één hand vast en trekt dan de roestvrij stalen lus - breed of smal, afhankelijk van de situatie - door de grond: om te wieden of om de grond los te maken. Met hun afgeronde hoeken beschadigen de lussen de gevoelige jonge planten niet; u kunt tot dicht bij de plantenrijen werken, vooral op plaatsen waar het blad van een schoffel te grof zou zijn en anders alleen met blote handen wieden zou overblijven - dit werk gaat met de handwieder veel sneller. En: het kleine gereedschap is ook ideaal voor gebruik in verhoogde bedden.

Productinformatie

Artikel nummer 26720

Roestvrij stalen draad handvat (Ø 2 mm), plastic handvat. Lengte 23,5 cm, breedte 6,5 cm, hoogte 5,5 cm. Gewicht 60 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu