Menu

Zwarte zeep

Klassiek
Zwarte zeep
Klassiek
  € 8,90Basisprijs: € 59,33/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Zwarte zeep. Voor huid en haar.

  De basis van de traditionele Dudu-Osun®, de zwarte zeep, is karitéboter, die in grote delen van West-Afrika wordt gebruikt om de huid en het haar te wassen. De zeep dankt zijn donkere kleur aan de toevoeging van zwarte palmolie en de as van palmpitten en cacaovruchten. De karitéboter en het aloë vera-extract zorgen voor de voedende en herstellende eigenschappen. Citroensap, limoennextract en Afrikaans sandelhout (Camwood) geven de zwarte zeep een heldere, aardende geur. De zwarte zeep reinigt de huid van gezicht en lichaam op milde wijze en tot diep in de poriën en combineert de eigenschappen van een scrub, een waslotion en een crème. Het kan ook worden gebruikt als scheerzeep of zelfs als gezichtsmasker: Breng daartoe het zachte zeepschuim in een dunne laag aan op het gezicht, laat het drogen en spoel vervolgens het gezicht af.

  Voedende shea boter. Uit Afrika.

  De karitéboom, die groeit op de West-Afrikaanse savanne, heeft belangrijke economische voordelen in Afrika. Pogingen om het te kweken zijn tot nu toe echter mislukt, en het bereikt zijn volledige opbrengst pas als het ongeveer 50 jaar oud is. Zelfs wanneer het wordt gerooid voor nieuwe velden, wordt het daarom meestal gespaard en gecultiveerd in zogenaamde gecultiveerde boomparken - de geïsoleerde bomen met de gewassen eronder lijken op een parklandschap. Eenmaal per jaar produceert de karitéboom vruchten waarvan de vetrijke pitten, de zogenaamde kariténoten, worden gewonnen. Sheaboter heeft uitstekende verzorgende eigenschappen, is rijk aan vitamine E en provitamine A en onverzadigde vetzuren. Bij gebruik als crème hydrateert karitéboter de huid en houdt deze glad en soepel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27671

   Dudu-Osun® zwarte zeep is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Gemaakt in Nigeria. De palmolie is ook afkomstig van Nigeriaanse kleine boeren die de oliepalmen traditioneel verbouwen. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. In de Classic variant. 150 g stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu