Menu

Zuiver nieuwe wollen deken

Fir
Zuiver nieuwe wollen deken
Fir
€ 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wij hebben een zwak voor dekens van natuurlijke materialen, vooral als ze zo zacht, verwarmend merinowol zijn, zoals dit exemplaar. Maar de kleuren komen niet altijd overeen met onze ideeën. Dan grijpen we zelf in de kleurpot en laten we de goede dingen niet alleen in het materiaal van onze keuze maken, maar ook volgens onze kleurwensen - zoals deze kleurrijke dekens van merinowol. De kleuren van de scheringgarens hebben wij zelf uitgekozen, en sommige dekens zijn in deze kleuren (in salie, spar, rozenbottel, rosé en geel) alleen bij Manufactum verkrijgbaar.

Laat je kleuren zien. Met Duitse merinoswol

Met deze deken zit u er warm en zacht bij, want hij is geweven van merinowol. Het is uiterst fijn en soepel en voelt daardoor bijzonder zacht aan. Merinowol kriebelt niet, is aangenaam licht en houdt u, dankzij de gekroesde structuur die lucht vasthoudt, uitstekend warm maar ook aangenaam koel - een deken voor alle gelegenheden. En met een hele reeks kleuren, moet er voor elk wat wils zijn.
Om de deken nog volumineuzer en zachter te maken, wordt het oppervlak voorzien van een zogenaamde Rauflor op rolkaardmachines die zijn uitgerust met natuurlijke distels. De contrastkleurige kettingsteek die rondom loopt, is gemaakt met een oude kettingsteekmachine die zeldzaam is geworden.

Productinformatie

Artikel nummer 20630

100% scheerwol. Herkomst Duitsland. Basisgewicht 450 g/m2. Aantal garen Nm 4/7. Handwas of stomen. Gebonden met wollen garen. Gemaakt in Duitsland.
150 × 200 cm. Gewicht 1.350 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu