Manufactum

Zuiver linnen garen 6-laags

Rood/Groen
Manufactum
Zuiver linnen garen 6-laags
Rood/Groen
  Rood/Groen
  € 9,90Basisprijs: € 0,20/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Voor verbruiksgoederen zoals huishoud- en keukengaren wordt vaak plastic gebruikt, hoewel dat goedkoop en zeer duurzaam is, en dus niet erg milieuvriendelijk. Volgens ons is er een uitstekend alternatief dat bovendien veel mooier en dus veelzijdiger is: ons huishoudgaren is gemaakt van zuiver linnen, dat dankzij de zesdradigheid enorm scheurvast en slijtvast is.

  Garen. Gemaakt van puur linnen.

  Het eigenlijke doel van deze zuivere linnen garens was om de worst aan de haak van de slager te houden. De garens, die in twee kleuren en ook in verschillende kleurencombinaties werden gedraaid, hielpen slagers en ambachtslieden om de verschillende soorten worst en hun respectieve bereidingswijzen van elkaar te onderscheiden. Ondertussen heeft de moderniteit ook hier voor een vervanging gezorgd en wordt nu meestal het goedkopere synthetische garen gebruikt in plaats van de natuurlijke vezel. We laten het garen opnieuw van puur linnen maken in een twijnerij in Nedersaksen - in drie kleurencombinaties - zodat het ook als cadeaulint kan worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15573

   100% linnen, linnen draad 6-ply. Op een kartonnen buis. Gemaakt in Duitsland. 50 m rol
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten