Menu
Manufactum

Zuiver linnen garen 6-laags

Rood/Groen
Manufactum
Zuiver linnen garen 6-laags
Rood/Groen
  Rood/Groen
  € 9,90Basisprijs: € 0,20/malle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 7-8 dagen

  Algemene informatie

  Voor verbruiksgoederen zoals huishoud- en keukengaren wordt vaak plastic gebruikt, hoewel dat goedkoop en zeer duurzaam is, en dus niet erg milieuvriendelijk. Volgens ons is er een uitstekend alternatief dat bovendien veel mooier en dus veelzijdiger is: ons huishoudgaren is gemaakt van zuiver linnen, dat dankzij de zesdradigheid enorm scheurvast en slijtvast is.

  Garen. Gemaakt van zuiver linnen.

  Vroeger dienden deze zuivere linnen garens om de worst aan de haak van de slager te houden. De tweekleurige garens, gedraaid in verschillende kleurencombinaties, hielpen de slager en de ambachtslieden de verschillende soorten worst en de wijze van bereiding te onderscheiden. Ondertussen heeft de moderniteit voor een substituut gezorgd en in plaats van de natuurlijke vezel wordt nu meestal de goedkopere synthetische draad gebruikt. We laten het garen opnieuw maken van zuiver linnen - in drie kleurencombinaties - in een twijnerij in Nedersaksen, zodat het ook als cadeaulint kan worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15573

   100% linnen, linnen draad 6-ply. Op een kartonnen buis. Gemaakt in Duitsland. 50 m rol
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten