Lebensgemeinschaft Höhenberg e.V.

Zuilkaars bijenwas

Hoogte 7,5 cm
Lebensgemeinschaft Höhenberg e.V.
Zuilkaars bijenwas
Hoogte 7,5 cm
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Handgemaakt. Kerstkaarsen van bijenwas

  Om de boom- en tafelkaarsen te maken, worden de lonten ervan herhaaldelijk en met zeer gelijkmatige bewegingen in vloeibare was gedompeld, totdat de kaarsen hun vorm hebben aangenomen. De grote pilaarkaarsen daarentegen worden in verschillende fasen in siliconenmallen gegoten. De kerstkaarsen komen uit de kaarsenmakerij van een werkplaats voor gehandicapten in Beieren en zijn gemaakt van zuivere bijenwas. De kaarsen zijn gemaakt van met rode pigmenten geverfde was en hun matte rode patina is een teken van hun hoge kwaliteit. Wij bieden de korte boomkaarsen ook ongekleurd aan.

  Handgemaakte kerstkaarsen van bijenwas

  Om deze boomkaarsen en kaarsen voor bloemstukken te maken, worden de lonten ervan herhaaldelijk in vloeibare was gedompeld met zeer regelmatige bewegingen tot de kaarsen hun vorm hebben aangenomen. De grote pilaarkaarsen daarentegen worden vanwege hun grootte in mallen gegoten. De kerstkaarsen komen uit de kaarsenmakerij van een werkplaats voor mensen met een handicap in Beieren en zijn gemaakt van zuivere bijenwas. De kaarsen zijn gemaakt van met rode pigmenten geverfde was en hun matte rode patina is een teken van hun hoge kwaliteit. Wij bieden de korte boomkaarsen ook ongekleurd aan.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 88466

   Advent- en bloemschikkaars van 100% bijenwas, doorgekleurd met rode pigmenten. Katoenen lonten. In twee maten.
   Hoogte 7,5 cm, Ø 5,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen