Menu

Zuignap met zamakhaak verchroomd

Zuignap met zamakhaak verchroomd
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Zelfklevende hangers.

  Kort op boren, lang op spijt - als u schuldig bent aan het gebruik van een hamerboor en plug op mooie keramische oppervlakken, en voor alledaagse doeleinden zoals het vasthouden van vaatdoeken. De volgende zuignappen helpen dergelijke gewelddaden te voorkomen. Ze komen uit industriële voorraden en ontvouwen de "kracht van het vacuüm" met een lange werkingsduur.

  Zwaar, met mooie haken en knoppen.

  De zuignappen zijn ongewoon groot, gemaakt van doorzichtig PVC en voorzien van een schroefdraad. Wij bieden ze aan met haken van verchroomd zamak of met knoppen van verchroomd messing.

  Percussieboor? Deuvels? Je kunt ze gerust vergeten.

  Op gladde oppervlakken - vensterglas, spiegels, tegels en andere keramische oppervlakken - houden de zuignappen veel vast: gevulde toilettassen bijvoorbeeld, pyjama's en kamerjassen, keukengerei en theedoeken... De hamerboor blijft in de werkplaats en de tegel heel, en ook de zuignappen kunnen te allen tijde worden herschikt zonder sporen na te laten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66964

   Zuignap (7,5 cm Ø) in transparant PVC, met haak in verchroomd zamak.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen