Menu

De Zuigerpomp van de plantenspuitmachine

De Zuigerpomp van de plantenspuitmachine
99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Zwitserse precisie

Deze spuit vindt u normaal gesproken niet in speciaalzaken in Duitsland, omdat hij uit een speciaal assortiment van de Zwitserse kwaliteitsfabrikant Birchmeier komt. Het apparaat werkt met een zuigerpomp en is daarom op elk moment klaar voor gebruik - zonder voorafgaande drukopbouw. Met zijn tank van 1,5 liter is de sproeier geschikt voor zowel kamerplanten als balkon- en tuinplanten. De zware messing pomp genereert een zuigerdruk tot 20 bar en vernevelt de te verstuiven inhoud fijn via een messing sproeikop. Praktisch zijn de verzonken handgrepen aan de zijkanten en de grote vulopening van de tank.

Productinformatie

Artikel nummer 56363

Messing, houten handvat, kunststof knop en reservoir (Ø 15 cm).
Hoogte 17,5 cm, lengte 41,5 cm. Gewicht 750 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu