Menu

Zon lederen dames handtas

Zwart
Zon lederen dames handtas
Zwart
€ 369,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor de belangrijke dingen en een beetje meer.

De populaire opinie over vrouwenhandtassen is dat ze nooit groot genoeg zijn - maar als ze groot genoeg zijn, zul je er niet snel iets in vinden. Aan de ene kant biedt deze tas veel ruimte dankzij zijn vorm, maar toch lijkt hij niet enorm. Anderzijds gaat hij zeer wijd open dankzij de rits over de hele breedte, zodat de inhoud gemakkelijk te zien is en zelfs documenten van A5-formaat en groter in het ruime hoofdvak kunnen worden opgeborgen. Binnenin bieden een vak met rits en twee insteekvakken ruimte voor een portemonnee, mobiele telefoon of pennen. Een ingenaaide leren slang met karabijnhaak beveiligt de sleutels, die dan altijd bij de hand zijn. Het leer is zeer soepel, zodat de tas goed past en comfortabel op het lichaam te dragen is. De lengte van de riem kan worden aangepast met een karabijnhaak.

Leder uit de kuil. Rood-gelooid

Sonnenleder in Bodman-Ludwigshafen aan het Bodenmeer in de regio Hegau staat voor een consequent functioneel, puur design. Het nauwgezet werkende bedrijf houdt nog steeds vast aan de traditionele methode van leerproductie: pitlooien. Alleen huiden van Zuid-Duitse runderen worden hiervoor gebruikt. De gebruikte looistoffen bevatten hoofdzakelijk afkooksels van schors, wortels en vruchten. In twaalf kuilen met licht stijgende geconcentreerde looibouillons zetten zij in zes tot twaalf weken de eiwitvezels van de runderhuiden om in ledervezels.
Na het looien worden de huiden aan de lucht gedroogd en in een smeertvat ingevet volgens een goed bewaard recept. Ongelooid heeft het afgewerkte leder dus een karakteristieke, licht bruin-roodachtige tint, waaraan het leder ook de naam "rood gelooid" dankt en die voor elke partij verschillend is. Gebruik, zon en regen veranderen de kleur, en na verloop van tijd vormt zich een natuurlijke bescherming, het patina, dat het leer een onmiskenbaar uiterlijk geeft. Zelfs het in het vat geverfde leer krijgt door het gebruik een glanzend patina.

Productinformatie

Artikel nummer 28994

Koeienhuid (dikte 2 mm), pit-gelooid, herkomst Duitsland. De naturelkleurige tas is gevoerd met een ecrukleurige, de zwarte tas met een blauwe keperstof (65% polyester en 35% katoen). Beide hebben een verstelbare riem, totale lengte 79 cm, breedte 3,2 cm. Alle ritsen en karabijnhaken zijn van metaal. Gemaakt in Hongarije. Breedte 35 cm, hoogte 30 cm, diepte 11,5 cm. Gewicht 780 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu