Hefel Textil

Zomerdeken linnen

135 × 200 cm
Hefel Textil
Zomerdeken linnen
135 × 200 cm
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Zomerdeken. Linnen en katoenen alliantie

  Linnen en katoen gebruiken voor een dekbed is ongebruikelijk, maar het zijn ideale materialen voor een zomerdekbed. Voor de vulling van het dekbed worden de twee vezels eerst gemengd en vervolgens verwerkt tot een stevig, slijtvast vlies. Het hoge linnengehalte (70%) zorgt zelfs bij zomerse temperaturen voor een droog slaapklimaat, omdat linnen snel veel vocht kan opnemen - tot een derde van zijn eigen gewicht - zonder vochtig aan te voelen. Het voert ook net zo snel vocht af naar de buitenlucht en wordt dus als verkoelend ervaren. Het katoengehalte van 30% maakt de deken zacht en elastisch.

  Beste materialen. Van gecontroleerde biologische teelt

  Voor het linnen dekbed gebruikt Hefel in Vorarlberg, Oostenrijk, uitsluitend natuurlijke vezels van gecontroleerde biologische teelt (kbA), evenals voor het beddengoed van vezeldicht katoensatijn (garengetal Nm 70). Sinds 1907, nu in de vierde generatie, produceert het familiebedrijf bijna volledig: van de productie van de buitenstof en de vulling tot de confectie vinden alle processen plaats in het textielbedrijf, dat gespecialiseerd is in het fijnste beddengoed.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204760

   Vulling: 70% linnen, herkomst Frankrijk, en 30% katoen, herkomst Pakistan. Vulling: 100% katoen, herkomst Pakistan, gewicht 128 g/m². Kleur natuurlijk wit. De deken is niet wasbaar en moet dus regelmatig gelucht worden. Gemaakt in Oostenrijk.
   135 × 200 cm. Vulgewicht 580 g.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen