Kolesch

Zeem oude zeem

Kolesch
Zeem oude zeem
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Zeemleer. Echt zeem gelooid hertenleer

  Bestaat eigenlijk niet meer: een zeem van oud gelooid hertenleer (geen chemisch gelooid schapenleer of zelfs leervervangers). In termen van waterabsorptie en afgifte (bij uitwringen) zijn deze echte zeemleren veel beter dan alle alternatieven. En ze verliezen deze eigenschappen niet, zelfs niet na lang gebruik. Let op: Door het fabricageproces "pluizen" de doeken nog een beetje bij het eerste gebruik. Alleen schoonmaken met koud water.

  Productinformatie

  Artikel nummer 64196

   Ca. 50 x 60 cm, deelbaar in stukken van willekeurige grootte. Ook uitstekend voor autoverzorging. (Omdat het afkomstig is van jachtwild, heeft het leer één of twee gaten).
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen