Menu

Zandbakset Metaal

Zandbakset Metaal
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Graaf naar hartelust. Plasticvrij

Kinderen zijn professionele gravers. Om vol overgave te kunnen scheppen, harken en vormen, moet hun zandbakgereedschap voldoen aan de eisen die ook volwassenen aan hun gereedschap stellen: stevig materiaal, solide gemaakt en onbreekbaar.
Elk stuk gereedschap in deze zandbakset is gemaakt van plaatstaal, is uiterst robuust, pakt de eerste de beste ongecoördineerde behandeling niet slecht op en behoudt zijn vorm op lange termijn zonder te barsten of te breken. De stevige beukenhouten handvatten maken het mogelijk om ze met al je kracht vast te grijpen. Tegelijkertijd is het materiaal zo licht dat het door de allerkleinsten met de nodige kracht kan worden gebruikt.

Voor het leven. Gebouwd in het zand

Er zijn hele verhandelingen geschreven over de zandbak en de educatieve waarde ervan voor de ontwikkeling van kinderen. Een zandbak is nauwelijks te overtreffen: enerzijds als vrij indeelbare ruimte waarin fijne motoriek, waarneming en creativiteit duurzaam worden bevorderd. Anderzijds is het een van de eerste oefenterreinen voor sociale interactie tussen leeftijdsgenoten, wanneer kinderen een zeef en een schep delen, samen hun eerste zandtaart bakken of een slingerende knikkerbaan aanleggen. En laten we eerlijk zijn: zelfs tot op volwassen leeftijd is het gewoon leuk om in het zand te bouwen, te graven of te modderen met water, pardon: te boetseren - zoals de zandkastelen en zandsculpturen op vele stranden op indrukwekkende wijze getuigen.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 maanden. Gevaar voor verwonding van de keel.

Productinformatie

Artikel nummer 203653

4-delig (emmer, zeef, hark en schop). Plaatstaal, poedercoating in rood en blauw. Handgrepen van beukenhout (oorsprong Slowakije).
Emmer Ø 17 cm, hoogte 15 cm, inhoud 1,5 l.
Zeef Ø 17 cm, hoogte 2,5 cm.
Schep lengte 26 cm, breedte 7 cm.
Hark lengte 25 cm, breedte 10 cm.
In een katoenen net. Totaal gewicht 660 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu