nic - Spiel + Art

Zandbakset Metaal

nic - Spiel + Art
Zandbakset Metaal
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Graaf naar hartelust. Plasticvrij

  Kinderen zijn professionele gravers. Om toegewijd te kunnen scheppen, harken en vormen, moet hun zandbakgereedschap voldoen aan de eisen die ook volwassenen aan hun gereedschap stellen: stevig materiaal, solide gemaakt en onbreekbaar. Gemaakt van plaatstaal is elk afzonderlijk gereedschap in deze zandbakset uiterst robuust, neemt de eerste ongecoördineerde behandeling niet slecht op en behoudt zijn vorm op lange termijn zonder te barsten of te breken. De stevige beukenhouten handvatten maken het mogelijk om ze met alle kracht vast te pakken. Tegelijkertijd is het materiaal zo licht dat het door de allerkleinsten met gepaste kracht kan worden gebruikt.

  Voor het leven. Gebouwd in het zand

  Over de zandbak en de educatieve waarde ervan voor de ontwikkeling van kinderen zijn al hele verhandelingen geschreven. Een zandbak is nauwelijks te overtreffen: enerzijds als vrij vorm te geven ruimte waarin de fijne motoriek, de waarneming en de creativiteit duurzaam worden bevorderd. Anderzijds is het een van de eerste oefenterreinen voor sociale interactie tussen leeftijdsgenoten, wanneer kinderen een zeef en een schep delen, samen hun eerste zandtaart bakken of een kronkelige knikkerbaan aanleggen. En laten we eerlijk zijn: zelfs tot op volwassen leeftijd is het gewoon leuk om in het zand te bouwen, te graven of te modderen met water, pardon: te boetseren - zoals de zandkastelen en zandsculpturen op veel stranden op indrukwekkende wijze getuigen.

  <br />Voorzichtig:


  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 maanden. Risico op letsel aan de keel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203653

   4-delig (emmer, zeef, hark en schop). Plaatstaal, poedercoating in rood en blauw. Handgrepen van beukenhout (herkomst Slowakije). Emmer Ø 17 cm, hoogte 15 cm, inhoud 1,5 l. Zeef Ø 17 cm, hoogte 2,5 cm. Lengte van de schop 26 cm, breedte 7 cm. Hark lengte 25 cm, breedte 10 cm. In een katoenen net. Totaal gewicht 660 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen