Menu

Zakparaplu Glencheck

Exclusief
Zakparaplu Glencheck
  € 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Paraplu in zakformaat

  Maglia maakt zelfs zakparaplu's met een robuust stalen frame. Aangezien de paraplu slechts één keer wordt opgevouwen, is hij gemakkelijk te openen en te sluiten. Het handvat van dit model is bekleed met kalfsleer, dat perfect passend is genaaid met kleurcontrasterend garen. De binnenste naad is gemaakt in een zeer duurzame kruissteek, terwijl de twee buitenste naden zijn bewerkt als decoratieve mocassinnaden. De luifel is gemaakt van een zeer dicht geweven polyester stof met een klassiek glencheck patroon.

  Francesco Maglia. Paraplu maker uit Milaan

  De Milanese paraplufabrikant Francesco Maglia produceert al sinds 1854 handgemaakte paraplu's van de hoogste kwaliteit en heeft al lang een internationale reputatie - nu in de zesde generatie. De basis van dit voortdurende succes is de combinatie van passie, vakmanschap en de hoogste kwaliteitsnormen. Geen wonder dat er meer dan 70 stappen nodig zijn om elke Maglia paraplu te produceren. De solide frames zijn van staal, de handgrepen zijn gemaakt van geselecteerd hout, uit Malakka of bekleed met leer - dit laatste wordt natuurlijk ook met de hand gedaan. Maglia betrekt de robuuste stoffen voor de bekleding bij Italiaanse weverijen. Tot op de dag van vandaag vindt de gehele productie plaats in Italië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42805

   Dak 100% polyester, handvat bekleed met kalfsleer. Lengte 61 cm, ingeklapt 40 cm, dak Ø 92 cm. Gewicht 460 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu