Menu

Zakmes Nieto Thuja Houten Handvat

Zakmes Nieto Thuja Houten Handvat
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf eind februari, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Geurig zakmes.

  De altijd groene thuja levert het hout voor het handvat van dit sterke maar elegante zakmes uit Spanje. Het is niet alleen de rodebraunnerf van het kernhout dat hier goed tot zijn recht komt. Als je het mes in je hand houdt, verspreidt het hout ook de typische, aangename geur van thuja. De veer die het drie millimeter lange roestvrije Sandvik-stalen lemmet op betrouwbare wijze in zijn werkpositie houdt, zit verborgen onder een fraai bewerkt decoratief element aan de achterkant van het handvat, de zogenaamde guillochage. De achterkant van het blad heeft een vingerstop bij het handvat, zodat tijdens het gebruik eventueel iets meer druk kan worden uitgeoefend.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202172

   Handvat thuja hout, lemmet Sandvik roestvrij staal. Lengte handvat 11 cm, lengte lemmet 8,5 cm. Totale lengte 20,5 cm. Hoogte 1,6 cm, breedte ingeklapt 3 cm. Gewicht 105 g. Met ophangkoord.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu