Friedrich Hartkopf

Zakmes Bunthorn Handvat

Friedrich Hartkopf
Zakmes Bunthorn Handvat
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Iridescent hoorn en glanzend nikkel zilver.

  Zakmessen worden sinds 1890 bij Friedrich Hartkopf in Solingen gemaakt. Tot op de dag van vandaag worden de messen met de hand gesmeed en vormt vakmanschap het grootste deel van de productie. Zoals in het geval van dit mes, dat een oude Duitse vorm volgt en naast het vouwmes voorzien is van een doppenlichter en platte schroevendraaier. Het is bijna onveranderd gebleven in het assortiment voor meer dan 100 jaar. De zware nikkelzilveren bolsters zijn een traditie bij Hartkopf, het handvat van iriserende Franse koehoorn is niet gelakt of overschilderd en zal bij gebruik zijn oorspronkelijke schoonheid onthullen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70006

   Gesmeed roestvrij stalen blad. Handvat van koeienhoorn, nikkelzilveren bolsters. Gemaakt in Duitsland. Lengte lemmet 7 cm, lengte handvat 10 cm. Gewicht 70 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen