August Schär

Zaalmat kokosnoot velours

Meerkleurig
August Schär
Zaalmat kokosnoot velours
Meerkleurig
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een parkeerplaats voor de schoenen.

  Deurmatten horen net zo bij het Schär assortiment als de beroemde rode loper. Schär maakt matten van kokos in een traditionele weving (kokosvelours extra dubbel) met een dichte, ruwe pool. Dit is in een extra breed formaat, zodat er drie tot vier paar schoenen netjes naast elkaar op kunnen staan. De mat is 24 mm dik en aan de onderkant volledig gelatexeerd.

  Onverwoestbare natuurlijke vezel. Kokosnoot.

  Kokosvezels zijn wat volumineus om mee te werken, maar ze hebben unieke eigenschappen: ze slaan overtollige vochtigheid op en harmoniseren zo het ruimteklimaat, ze verzamelen geen stof en zijn gemakkelijk te onderhouden. Kokosvezels worden in de natuur blootgesteld aan extreme spanningen en zijn dienovereenkomstig resistent - producten die ervan zijn gemaakt gaan "eeuwig" mee. Kokosvezel is antibacterieel, vlamvertragend, geluids- en warmte-isolerend, ademend en antistatisch. Gekleurde goederen mogen niet voortdurend aan sterk zonlicht worden blootgesteld. Kokostapijten hebben een rustieke en vrij ruwe oppervlaktestructuur; de typische onregelmatigheden in het garen zijn onvermijdelijk.

  De Schär kokosnoot weverij.

  In het idyllische Eisenschmitt midden in de Vulkaaneifel verwerkt Schär al meer dan 75 jaar kokosvezels tot hoogwaardige tapijten en matten voor industrie, handel en particuliere huishoudens. Schär betrekt de natuurlijke kokosvezels uit India en Sri Lanka en alle verwerkingsstappen worden ter plaatse uitgevoerd: op oude mechanische, milieuvriendelijke productie-installaties die in deze vorm in Duitsland nauwelijks te vinden zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67053

   Pure kokosnoot. Latex coating onder. 99 x 39 cm, ca. 24 mm dik. Gewicht 2,5 kg. De afmetingen van de gangmatten kunnen vanwege het materiaal en de productie ca. 3% afwijken van de hier vermelde afmetingen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen