Manufactum

Wormring plaatstaal

Klein 3 stuks
Manufactum
Wormring plaatstaal
Klein 3 stuks
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden augustus, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 16.6.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Waar mogelijk en redelijk proberen wij plastic te vermijden. Onze slakkenringen zijn daarom gemaakt van plaatstaal (en niet van het gebruikelijke plastic) - ze zijn dus niet alleen mooier om te zien, ze gaan ook veel langer mee en kunnen vele seizoenen in het bed blijven liggen.

  Duurzaam alternatief

  Het ronde hek biedt jonge planten bescherming tegen vraatzuchtige slakken, die door de brede, overhangende rand niet over de ring kunnen klimmen. Wij hebben dit hek niet van groen plastic, zoals meestal het geval is, maar in een fraaie uitvoering van plaatstaal. Het is permanent beschermd tegen roest door een dikke zinklaag.

  Productinformatie

  Artikel nummer 208184

   Gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal.
   Iedereen die in het voorjaar zijn tuin deelt met veel slakken weet: er zijn nooit genoeg slakkenringen in het prieel. Set van 3 met prijsvoordeel. Hoogte 13 cm, Ø 28 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten