Menu

Wormring plaatstaal

Groot
Wormring plaatstaal Groot
Nieuw
Wormring plaatstaal
Groot
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf begin september, nu beschikbaar voor bestelling

Algemene informatie

Wij proberen plastic waar mogelijk en redelijk te vermijden. Onze slakkenringen zijn daarom gemaakt van plaatstaal (en niet van het gebruikelijke plastic) - ze zijn dus niet alleen mooier om te zien, ze gaan ook veel langer mee en kunnen vele seizoenen in het bed blijven liggen.

Duurzaam alternatief

De ronde omheining biedt jonge planten bescherming tegen vraatzuchtige slakken, die door de brede, overhangende rand niet over de ring kunnen klimmen. Wij hebben dit hek niet van groen plastic, zoals gewoonlijk het geval is, maar in een aantrekkelijke uitvoering van plaatstaal. Het is permanent beschermd tegen roest door een dikke zinklaag.

Productinformatie

Artikel nummer 208183

Gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal.
In groter formaat: bescherming voor dahlia's, riddersporen en andere sierplanten die erg in trek zijn bij slakken en die zelfs in het ontkiemstadium wat meer ruimte voor zichzelf nodig hebben. Bij gebruik in het groentebed, even geschikt om er meer dan één jonge groenteplant in te zetten.
Hoogte 15 cm, Ø 36 cm. Gewicht 600 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu