Menu

Wittenberg staande lamp

Wittenberg staande lamp
Verkeerswit RAL 9016
Wittenberg staande lamp
Wittenberg staande lamp
Verkeerswit RAL 9016
€ 495,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Hier wordt de plafond- en wandspot een stand-alone armatuur. Het type DRUFF spot wordt overal gebruikt waar accentverlichting van onderaf nodig is of waar de stroomvoorziening gewoonweg niet via wand- of plafondcontactdozen kan worden geleverd. DRUFF staat op de vloer, boven op een dressoir of op een plank. Uitgewerkte behuizing, mooi gemaakt, zonder zichtbare schroeven en kabels. De spotkoppen, die 365 graden kunnen worden gedraaid en 90 graden kunnen worden gedraaid, liggen iets verzonken op de rechthoekige behuizing. Dankzij een gepatenteerde bajonet kan de hele lampkop met één ruk uit de behuizing worden gehaald voor onderhoud. De lichtuitstralingshoek van de lampen is 12 graden en geeft dus een punctueel licht. Bij de levering zijn twee voorzetlenzen inbegrepen, waarvan het gebruik een lichtbundel van 38 graden en dus een brede lichtbundel oplevert. Snoer: L 230 cm, veiligheidstekker (type F) . De armatuur bevat LED-lampen. Lichtstroom: 1.100 lm, kleurtemperatuur: 2.700 K, kleurweergave-index (CRI > 90), nominaal vermogen: 2 x 12,7 W. Verwisselbare optiek met 12° en 38° bundelhoek.

wittenberg 4.0 - het multitalent

De veelzijdigheid en flexibiliteit van de systeemarmaturenfamilie wittenberg is onovertroffen. wittenberg 4.0 is de meest veelzijdige systeemarmatuur van mawa en wordt zeer vaak in klantspecifieke uitvoeringen toegepast. Met de vierde generatie van de multifunctionele lichtkop is de hele armatuurserie technisch verder ontwikkeld en formeel teruggebracht tot wat mogelijk is. Toekomstbestendigheid en duurzaamheid zijn bijzonder belangrijk voor mawa.

MAWA

Tot het zelfbeeld van de fabrikant van verlichtingsarmaturen mawa behoort de productie van verlichtingsarmaturen en -systemen met innovatieve technologieën en productieprocessen aan de rand van Berlijn. Bij ontwikkeling en ontwerp richt mawa zich op ontwerpen die een lange levensduur beloven. Een belangrijke zorg van de fabrikant is het verbruik van hulpbronnen bij de produktie van verlichtingsarmaturen in evenwicht te houden. Van de eerste schetsen tot prototypes die klaar zijn voor serieproductie, de armaturen van mawa zijn originelen. Het kleine team van het merk rond zijn lichtenthousiaste oprichter en doyen Martin Wallroth is al jaren een kracht om rekening mee te houden in de industrie, niet alleen wat betreft de individuele armaturen in ons assortiment, maar ook op het gebied van lichtontwerp voor tentoonstellings-, museum- en beursstandverlichting. Op alle gebieden overtuigen de producten van mawa zowel qua design en materiaal als in de uitvoering van oppervlak en detail en de lichttechniek.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 45305

Afmetingen: B 19,5 × D 9,6 × H 7,1 / 9,4 cm, spot: Ø 7,6 cm
Gewicht: 1,7 kg
Materiaal: aluminium, poedercoating; textielsnoer
Ontwerp: Jan Dinnebier en Martin Wallroth
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu