Menu

Wiedmachine roestvrij staal lang

Wiedmachine roestvrij staal lang
€ 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Geraffineerd. Wiedende troffel met lange steel.

Een knutselaar uit de Oberpfalz vond dit handige tuingereedschap uit: Het is in de eerste plaats een onkruidverdelger die ook kan worden gebruikt voor echt diepgeworteld onkruid (tot 25 cm). De sterke handgreep van massief beukenhout kan met volle kracht en lichaamsgewicht worden belast, zodat het geslepen, zuiver afgewerkte blad met weinig moeite ver in de grond kan worden gedreven.

Multifunctioneel gereedschap.

Maar door de vorm van het blad kan het ook andere dingen doen: verdichte grond beluchten, wortels doorsnijden, plantgaten maken voor bloembollen of watergaten voor hoge houtachtige planten.

Ook voor de verzorging van fruitbomen.

Wanneer het in het voorjaar tijd is om fruitbomen te bemesten, kan het gereedschap ook goed kunstmestgaten prikken. De fijne zuigwortels, die nodig zijn voor de opname van voedingsstoffen en water, bevinden zich bij fruitbomen niet in de buurt van de stam, maar in het gebied van de kroon. Daar is de grond echter meestal sterk verdicht of - in een weiland - bedekt met een gesloten zode, zodat meststoffen die slechts oppervlakkig worden opgebracht, de wortels helemaal niet zouden bereiken.

Productinformatie

Artikel nummer 44604

Gereedschapskop van roestvrij staal (materiaaldikte 2 mm), met stevige loopvlakken. Beukenhouten handvat.
Kop Ø 5 cm, lengte 37 cm. Totale lengte 1,15 m, breedte 18,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu