Menu

Wiedmachine roestvrij staal lang

Wiedmachine roestvrij staal lang
  € 89,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Verfijnd. Onkruidverdelger met lange steel.

  Een knutselaar uit de Oberpfalz vond dit handige tuingereedschap uit: Eerst en vooral is het een onkruidverdelger die ook kan worden gebruikt voor echt diepgeworteld onkruid (tot 25 cm). Het sterke handvat van massief beukenhout kan met volle kracht en lichaamsgewicht worden belast, zodat het geslepen, zuiver afgewerkte blad met weinig moeite ver in de grond kan worden gedreven.

  Multifunctioneel gereedschap.

  Maar door de vorm van het blad kan het ook andere dingen doen: verdichte grond beluchten, wortels doorsnijden, plantgaten maken voor bollen of watergaten voor hoge houtachtige planten.

  Ook voor de verzorging van fruitbomen.

  Wanneer het tijd is om fruitbomen in het voorjaar te bemesten, prikt het gereedschap ook goed mestgaten. De fijne zuigwortels, nodig voor de opname van voedingsstoffen en water, bevinden zich bij fruitbomen niet bij de stam, maar in de buurt van de kroon. Daar is de grond echter meestal sterk verdicht of - in een weiland - bedekt met een gesloten grasmat, zodat meststoffen die alleen oppervlakkig worden toegediend de wortels helemaal niet zouden bereiken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44604

   Gereedschapskop roestvrij staal (materiaaldikte 2 mm), met stevige treden. Beukenhouten handvat. Kop Ø 5 cm, lengte 37 cm. Totale lengte 1,15 m, breedte 18,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu