Menu

Werktafel hart beukenhout

Werktafel hart beukenhout
  € 2.990,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering per expediteur in 2-3 weken

  Algemene informatie

  Werkgereedschap. En brandpunt

  De naam zegt het al: de "Werktisch", die zijn oorsprong vindt in Wenen, is een werkinstrument voor alle denkbare taken, van het voorbereiden van de wereldrevolutie tot de op handen zijnde belastingaangifte, als gezinsontmoetingsplaats of communicatiecentrum. Het is vrij massief en neemt de ruimte in die het nodig heeft: Een beukenhouten blad van bijzonder brede planken rust op het onderstel van gepolijste stalen vierkante buizen. Drie dwarsbalken, die doen denken aan bootframes, houden het blad in vorm en tegelijkertijd op afstand van het frame - waardoor het zware blad niet alleen lijkt te zweven boven het frame, maar ook royale beenruimte biedt. Het tafelblad vertoont de bijzondere, oorspronkelijke groeikenmerken van de zogenaamde kernhoutbeuk, waarbij de kern van de stam donkerder is. Het oppervlak is grotendeels natuurlijk, slechts licht voorgeolied. Je kunt het extra beschermen, bijvoorbeeld met lijnolie, maar dat hoeft niet - dan laten werk en familiebijeenkomsten alleen maar extra sporen na. En dat kan, heel onmetaforisch, heel wenselijk zijn. De tafel komt uit Wenen, van de bekwame timmerlieden Werner en Katja Nussbaumer. In hun werkplaats maken zij meubels waarin vernuft en traditiebewust vakmanschap hand in hand gaan. Beiden zijn evenzeer handwerkers als hoofdwerkers, die hun ontwerpen doorgronden, op zoek naar de kern van hun dingen. En als het om een tafel gaat, maken de Nussbaumers (r)een tafel. Geen eettafel, geen keukentafel, geen bureau, maar een tafel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27819

   Tafelblad kern van beukenhout, geolied, 38 mm dik. Frame staal, gepolijst, randlengte 5 cm. De tafel wordt gedeeltelijk gemonteerd geleverd. Bij de levering is het werkboek van de Nussbaumer-werkplaats inbegrepen: 20 jaar beroepservaring, design en vakmanschap, vastgelegd in een geïllustreerd, informatief notitieboek. Tafelhoogte 75 cm, lengte 210 cm, breedte 90 cm. Gewicht 100 kg. Speciale maten zijn ook verkrijgbaar op aanvraag.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu