Menu

Werkhaus Papierverzamelaar

Zwart
Werkhaus Papierverzamelaar Zwart
Werkhaus Papierverzamelaar
Zwart
39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Een wonder van ruimte en een bewaarder van orde. De Werkhaus klassieker.

Deze organiser voor bureaus en kantoren was een van de eerste producten van Werkhaus en heeft zich al meer dan 20 jaar bewezen met zijn vele vakken van verschillende afmetingen en indelingen. De fabrikant heeft ze speciaal voor ons ook in het zwart gemaakt.
De organisers zorgen voor orde en kleur op het bureau. Wij bieden ze aan in twee maten met acht of 16 vakken waarin papieren en kantoor- of andere onmisbare gebruiksvoorwerpen netjes binnen handbereik kunnen worden opgeborgen.

Werkhaus. Bar-en-wedge verbinding 2.0.

Het intelligente constructieprincipe van Werkhaus is verbluffend eenvoudig en maakt gereedschap voor de montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen van robuuste, vormvaste HDF (high-density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines precies op maat gesneden. De delen worden samengevoegd door de baan van het ene paneel, die aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te voeren en aan de buitenkant vast te zetten met een rubberen ring. De resulterende producten zijn licht, verbazend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen op elk moment zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd.
De combinatie van de omkeerbare verbindingstechniek, de materiaalkeuze en het machinale fabricageprocédé maakt de constructie van complexe, maar zeer goedkope producten mogelijk, waardoor zij vrijwel voorbestemd zijn voor gebruik als verkoopdisplay en in de winkel- en beursbouw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ontwerpen en vervaardigen van dergelijke meubelen al snel na de oprichting van het bedrijf in 1992 de hoofdactiviteit werd.

Veel vakken. Kleine moeite.

Dankzij het nauwkeurige snijden van de panelen, die slechts 3 tot 6 mm dik zijn, en de schone machinale verwerking is het mogelijk betaalbare opbergmeubelen te maken die veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn om met timmerwerk te vervaardigen. En als bij toeval zorgen de zichtbare insteekverbindingen van web, groef en rubberen ringen ook voor een zeer unieke (en gewillige) vormentaal, die vooral tot uiting komt in de monochrome opruimen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 ontwikkelt en produceert Werkhaus al zijn producten in het hoofdkantoor in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

Productinformatie

Artikel nummer 88297

Tijdschriftenverzamelaar, poststation en archief in één. Met 6 vakken voor het klasseren, verzamelen en sorteren van boekjes, stripverhalen, A4-papiertjes en co.
Bouwpakket met 10 HDF-platen, beschilderd met speelgoedverf, en 30 rubberen ringen voor het bevestigen van de insteekverbindingen. In elkaar gezet: H 30 × B 33 × D 33 cm. Gewicht 1,8 kg. Kleur zwart.
Niet stapelbaar. Zonder keukengerei.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Manufactum

Ervaar producten die wij zelf voor u hebben ontwikkeld - goede dingen die wij zelf al heel lang op de markt wilden hebben, maar nergens konden vinden in de kwaliteit die wij u, onze klanten, willen bieden.

Alle Manufactum-Producten
Menu