Menu
Manufactum

Werkhaus drievoudige ladebox

Manufactum
Werkhaus drievoudige ladebox
  € 37,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Modulaire bureau meubels. Enkel of gestapeld

  De bureaumeubels die Werkhaus speciaal voor Manufactum maakt, moeten zowel afzonderlijk als in combinatie kunnen worden gebruikt. Het resultaat zijn drie stukken zwart HDF lichtgewicht meubilair dat naar behoefte en ruimte van de gebruiker kan worden gebruikt: Twee ervan - de documentopslag voor drie dagen en de ladebox elk - kunnen op elkaar worden gestapeld (hoe rond of hoeveel er ook zijn). Ten slotte kan de organiser bovenop worden geplaatst; voor het verticaal sorteren van documenten en brieven en voor het horizontaal opbergen van kleine voorwerpen. Om in gedachten te houden bij het plannen: Als de organiser bovenop de ladebox wordt geplaatst, past de bovenste lade door zijn constructie niet meer op de bedoelde plaats. Daarom raden wij aan het bovenste vak als open schap te gebruiken.

  Werkhuis. Balk-en-wandverbinding 2.0

  Het intelligente bouwprincipe van Werkhaus is verbazingwekkend eenvoudig en maakt gereedschap voor montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen van robuust, vormvast HDF (high-density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines nauwkeurig op maat gesneden. De delen worden met elkaar verbonden door het web van het ene paneel, dat aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te steken en het aan de buitenkant met een rubberen ring te bevestigen. De resulterende producten zijn licht, verbazingwekkend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen te allen tijde zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd. De omkeerbare verbindingstechniek, de keuze van de materialen en het machinale fabricageproces maken het mogelijk complexe en tegelijkertijd zeer goedkope producten te bouwen, waardoor ze vrijwel voorbestemd zijn voor gebruik als verkoopdisplay en in de winkel- en beursbouw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het ontwerpen en vervaardigen van dergelijke meubelen al snel na de oprichting van het bedrijf in 1992 de hoofdactiviteit werd.

  Veel vakken. Kleine inspanning

  Dankzij het nauwkeurige snijden van de panelen, die slechts 3 tot 6 mm dik zijn, en de schone machinale verwerking is het mogelijk betaalbare opbergmeubelen te maken die met behulp van timmermansmethoden veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn. En als bij toeval creëren de zichtbare insteekverbindingen van web, groef en rubberen ringen ook een zeer unieke (en gewillige) vormentaal, die vooral in de monochrome netjes tot uiting komt. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 ontwikkelt en produceert Werkhaus al zijn producten in het hoofdkantoor in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

  Ruimtewonder en ordehandhaver. De Werkhaus-klassieker

  Deze organisatoren voor bureaus en kantoren behoorden tot de eerste producten van Werkhaus en hebben hun waarde al meer dan 20 jaar bewezen met hun vele vakken van verschillende grootte en indeling. De fabrikant heeft ze speciaal voor ons ook in het zwart geproduceerd. De organisatoren zorgen voor orde en kleur op het bureau. Wij bieden ze aan in twee formaten met acht of 16 vakken waarin papieren en kantoor- of andere onmisbare gebruiksvoorwerpen netjes binnen handbereik kunnen worden opgeborgen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16862

   Ladebox van drie verdiepingen met twee A4- en twee A5-lades van karton. Kit met 6 HDF platen, beschilderd met speelgoedverf, en 18 rubberen ringen om de insteekverbindingen te bevestigen. Gemonteerd: Hoogte 17,5 cm, breedte 33 cm, diepte 26 cm. Ladehoogte 5 cm, breedte 15 cm (klein) of 31 cm (groot), diepte 23,5 cm. Gewicht 1,3 kg. Levering zonder keukengerei.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten