Menu
Rostaing

Werkhandschoen lamsvel

Beige
Rostaing
Werkhandschoen lamsvel
Beige
  Beige
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  De behendige

  Deze lichtgewicht handschoen wordt door de fabrikant Rostaing speciaal aanbevolen voor werk in het perk: stelen voor de vaas knippen, verwelkte planten verwijderen, onkruid verwijderen. Bij het verpotten van balkon- en kamerplanten geeft het zachte, soepele lamsleer uw handen ook alle bewegingsvrijheid die ze nodig hebben. Het leer is gemengd gelooid, maar - in het belang van het milieu - niet extra gebleekt, waardoor het zijn natuurlijke kleur behoudt. Alle naden zijn versterkt met polyamide draden. Een interne elastische band bij de pols zorgt voor een goede pasvorm van deze handschoen.

  Rostaing. In Frankrijk sinds 1789

  De handschoenen van de Franse fabrikant Rostaing hebben de reputatie hun gebruikers maximaal comfort te bieden. Het familiebedrijf, gevestigd in de regio Rhône-Alpes, is ontstaan uit een leerlooierij die in 1789 werd opgericht. In de meer dan tweehonderd jaar dat het bedrijf bestaat, zijn er verschillende productielocaties in het buitenland bijgekomen. De handschoenen die we voor ons assortiment hebben geselecteerd komen daarom in de meeste gevallen niet meer uit Frankrijk, maar worden geproduceerd in de eigen vestigingen van het bedrijf in Marokko en China.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 39722

   Handschoen van gemengd gelooid, niet-gebleekt lamsvel (herkomst Frankrijk), de manchetten zijn afgewerkt. Gestikt in polyamide garen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen