Menu

Werk- en serveertafel Plico oprolbaar

Werk- en serveertafel Plico oprolbaar
  € 1.099,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  De PLICO serveerwagen, ontworpen door Richard Sapper in de jaren 1970, is een van zijn minder bekende projecten, hoewel het tot zijn sterkste ontwerpen kan worden gerekend. Tot zijn populairdere ontwerpen behoren de TIZIO-werklamp of de ZOOM BIKE-fiets, die tot een minimaal formaat kan worden opgevouwen. Sapper was een bouwmeester en een groot liefhebber van zogenaamde collapsibles. Deze ruimtebesparende producten zijn dankzij hun constructie opvouwbaar of verwisselbaar en worden daardoor veelzijdiger in hun toepassing. Sapper zelf verklaarde dat het een essentieel doel van zijn ontwerpwerk was om problemen of gebreken die in reeds bestaande objecten kunnen worden aangetroffen, op te lossen en te verhelpen. PLICO is handig en uiterst compact opgevouwen. Gewoon de bovenste plank vastpakken en omhoog trekken - en het meubel klapt op. Opgevouwen neemt PLICO minimale ruimte in beslag, kan bijvoorbeeld achter de keukendeur of tussen twee keukenmeubels worden geplaatst en blijft stabiel dankzij de remmen op de achterwielen. Het kan op vele manieren worden gebruikt, als serveerwagen, als bijzettafel bij het bed of de bank of zelfs als een kleine, uiterst flexibele werktafel waar u met uw laptop wilt zitten en ook planken nodig hebt voor dit en dat werkgerei. Met een simpele polsbeweging wordt het bovenste schap neergeklapt en wordt de structuur van de wagen volledig veranderd. De plank steekt nu iets boven de trolley uit en dient zo als bruikbaar oppervlak. De structuur van de serveerwagen is gemaakt van zwart gelakt staal. De planken zijn gemaakt van mat zwart gelakt thermoplastisch hars, een zeer hoogwaardige en duurzame kunststof. Vier met rubber beklede wielen, waarvan twee bestuurbaar en twee met blokkeerrem, glijden ook over vloeren van textiel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205276

   Afmetingen: Bouw 86 × D 46 × H 78 cm
   Gewicht: 12,6 kg
   Materiaal: Frame: staal, epoxy gelakt; dienbladen/planken: polyurethaan
   Design: Richard Sapper
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu